" F l o w e r "

princess flower

Hi and Welcome


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

We can chatting here





Wait For Me , Okayyyy ?}
Thursday, December 6, 2012 | 2:31 AM | 0Comment

Tumblr_mb8bvcq6q21rckgwko1_500_large


Assalamualaikum , Bonjour !

Hi , fellas ;) Agak lama bukan adawiyah dah tak update ? Komputer rosaaklahh .Kesian kann ? Lagilagi sekarang adawiyah pergi sekolah agama pagipagi . So , memang takboleh on sangat lah . Petang , abang pulak yang on . Kalau adawiyah ank online kena tunggu dia kasilah . 

Nampak tak gambar atas tuuu ? My fav cameraaa okayy ? Bila adawiyah tengok gambar yuna dekat instagram kann .. Cantik pulak camera tuu sebab tulah adawiyah nak !  Kalau adawiyah tak dapat nikon dslr pon takpelah . Asalkan dapat camera tuu . dia macam simple je lahh . Tapi adawiyah nak sangatsangat camera D3100 . Bial adawiyah nak je kann ,, kawan adawiyah pon nak camera tuu . Hakpuih mung ! Nak tiru aku je keje ehh ? Keje sendiri takde ke kak oii ?

So , sekarang korang tahukan dah keluar handphone yang ala ala camera ? Samsung punya company yang buatlah . So beautiful . Tapi abah ngan mummy adawiyah taksuke sangat . Taksuke dengan rupanye yang menawaaannnn ~ Nak tengok tak ? Serious , COOOOOLL . So , friends . kamu takpayah nak ambil ye . I know you want , See ya ! 


Haaaaa , cool takk ? Nama handphone tu , SamsungGalaxyCamera . Camera die banyak bagus woooo ! Memang saya mungkin takde handphone  ni ..  Tapi , biarlah mimpi sampai ke bintang . Chewaaaahhhh , ayat aku ! Tapi surelah mahal . Saya suka iphone dengan handphone tuu . Handphone tuh android laah . Sebab tu saya sukaa . Korang taknak kasi saya ke ? Ada masa korang kasi la ehh ? Well , birthday saya bulan januari ni kann ? Btwayy , kawankawanku . korang nak hadiah ape ni ? Tell me okayy ? Bye , Assalamualaikum :)