" F l o w e r "

princess flower

Hi and Welcome


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

We can chatting here





Thanks Ya !}
Thursday, December 6, 2012 | 1:12 AM | 3Comment

Assalamualaikum , Hello :)

Yesterday , Adawiayh ada suruh sorang blogger ni lahh . Dia tolong review kan blog adawiyah ..

Click gambar untuk tumbesaran .


So , thankyou eh awak ! Ermmm , korang kalau ada masa .. Followlah blog diaaa okayy ?

I wanna review her blog also .. Blog diaaaa , seripusly cantik sebab die directioners jugak kan ? Haha , seppp sikit ! Dia sebernanye cousin saya punya kawan . So , memang kenal lah walaupon tak jumpaaa . Hihi ^^ Blog dia seriously cantik + kemas = comel :) Haha , so thankyou ye awak . Taktahu nak panggil ape sebab kiteorang sebaya kann ? GoodLuck for your UPSR eh ? KBye , Assalamualaikum ^^





Click gambar untuk tumbesaran .


So , thankyou eh awak ! Ermmm , korang kalau ada masa .. Followlah blog diaaa okayy ?
Here the link : http://atynaqillah.blogspot.com/ .

I wanna review her blog also .. Blog diaaaa , seripusly cantik sebab die directioners jugak kan ? Haha , seppp sikit ! Dia sebernanye cousin saya punya kawan . So , memang kenal lah walaupon tak jumpaaa . Hihi ^^ Blog dia seriously cantik + kemas = comel :) Haha , so thankyou ye awak . Taktahu nak panggil ape sebab kiteorang sebaya kann ? GoodLuck for your UPSR eh ? KBye , Assalamualaikum ^^





newer post older post