" F l o w e r "

princess flower

Hi and Welcome


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

We can chatting here





New Post :)}
Wednesday, December 19, 2012 | 12:20 AM | 0Comment

Beautiful-cute-delicious-photography-favim.com-585022_large

Assalamualaikum , Hi ! 

Hi , fellas ! Dah lama tak jumpa kannn ? Bukan sebab saya sibuk ponnnn , but you oll tau kannn , yang komputer adawiyah rosak . So sad sebab tak boleh buat kan tuto untuk korang korang . Sedih sangat , tapi  hari ni adawiyah boleh on sebab kakak dah bawak balik lappy . Yey ! But , not too long lah . Kejap je . So , sementara ni , korang nak request tuto or nk exlink , baik sekarang sebab lepas ni adawiyah dah tak on T.T

Btwayyy , masa cuti ni korang tak pergi manamana ke ? Well , kalau tanya saya surelah saya jawab tak . Mana nak cuti nyaa , ayah kita tak cuti . Untung eaannn korang semua boleh pergi cuti ni . Ahaks XD SEkarang adawiyah taktau nak buat apaaa . Ape idea korang semua . As korang tau kannn , adawiyah pagipagi pergi sekolah agama . Tapi , kadangkadang malas jugak  . Tapi untuk kebaikan sendiri kan . Adawiyah tak kisah  

Ustazah adawiyah cakap , "eyy , rajinnya adawiyah datang dah khatam kann ? " Yehh , saya dah khatam tapi nak datang jugak sebab nak khatam lagi sekali . Tapi , memang tak dapat lah kan ? Becoz , i take 3 years untuk khatam sekali tuu . Inikan baru juzuk 8 . but hope dapatlah . So my friend . Tapi memang tak best kalau tak dapat khatam tahun depan becaus sure ramai yang masuk . Baru daebak kannn ? 

Since sekarang tengah cuti and akan masuk balik ke sekolah pada 2 Haribulan Januari 2013 , so korang dah beli buku ke baju ke ape yang perlu unuk sekolah ? Yeahh , tahun depan saya upsr . Oh , so nervous . But , don't care . Kalau kita teros berdoa , in shaa allah kita dapat 5A's . But , korang jangan lah pulakk pergi beli beg yang mahalmahal sedangkan beg korang elok lagi . My mummy tak kasi beli sebab last year kan ? Tak guna pon beli beg . Tahun depan punya depan lagi lah great kalau nak beli because dah form 1 .

So , now . I don't know what to do . Btwayy , ope tahun depan best sikit drai tahun ni . Not meet my friends. It's not awesome ! Kawankawan adawiyah semua dah pergi pindah kelas . And whywhywhy teacher , kenapa cikgu tukar nama kelas kitaorang ? Dah elokelok matahari jadi pluto pulakk T.T sedih je dengar nama pluto sebab dulu kelas pluto kelas last eannn ? 

Tapi , kalau kelas first tak dapat 5A's malu jugak kannn ? So , tak kisahlah saya kelas ke berapa pon . YAn pentingnya 5A's tuh okayy ? And korangkorang jugakkk >.<  Okkay lah bye ! Assalamualaikum :) 

XOXO , Adawiyah Awesome !