" F l o w e r "

princess flower

Hi and Welcome


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

We can chatting here





My Style , My Fashion ! }
Sunday, December 23, 2012 | 8:02 AM | 2Comment

Tumblr_m89k4emocm1qgfh3qo1_r1_500_largeL4tpy7-l-300x300_large

Assalamualaikum , Hi !

Heyyo , WazzupWazzup ! *amboih terlebih rock pulak >.< *  Korang , korang . Hari ni saya dapat laptop . #Terlebih gembira ! Ahaks , takdelah . Bukan terlebih gembira but you all know kan computer saya rosak . So , that's why lah macam terlebih gembira ni . Actually , biasaa je . So , korang tahukan barubaru ni ada keluar result pmr ? So , abangabangkakakkakak korang dapat berapa ? I bangga abang I dapat 8A's . Untungah diaaaa kann ? I ni entah apa pulak yang terjadi . 

So , back to the main topic . Okay , aku suka speaking , SO WHAT ? ada aku kisahhh ? Alahai , dia ni . Sekejap akukau , sekejap kitaawak . Keling betollah . Itulah saya . Okay , dari tadi cakap benda merapu , korang tak sabar bukan . Makin lama aku cakap makin lama lah korang bosan kann ? K , tengok topic pon pasal MY SYTLE , MY FASHION kannn ? Dah kalau korang nak  tahu , style saya maxi dress and high heels je . Memang saya suka pakai maxi sebab nampak sweet sikit orang memandang dari kita pakai skirt terbukak nampak seluar dalam . Betol ngakkk ? Yelah , cube lah korang fikir sikit , saya dah umur 12 tahun . Dah besar , perlu ke jadi orang yang tak pakai tudung then terbukak sana sini . Takpakai tudung tak pelah lagi . Ni pakai skirt bagai . Nak termuntah aku .

So , sekarang . Adawiyah nak cakap , korang nak belikan hadiah birthday untuk adawiyah kannn ? Mainmain je ahh . Takpayah ambik hati sangat . Taksuruh pon korang beli . Kalau korang rajin , belilah maxi and high heels . Memintak pula kerja kau ye , Adawiyah . Haha , trying to be maria elena ? Takjadi ponnnn . :'( * Buat muka sedih , ingat cantik sangat ke ? * Sendiri buat , sendiri cakap . Lawak takk ? Okie Dokie , kalau adawiyah cakap adawiyah speaking cemnaaa ? Cume tak terer je lagi . Yelah , BI saya 'B' . Buat malu je >.< . Yang lagi teruk nyaaa , BM pon 'B' . Cemna nak lepas UPSR ni ? Sedihsedih . 

LAALAALAALALAAAA ~

 Okay , seriously , I said I love speaking even though , my English were 'B' . But , do I care ? Not lah I said that I not care LANGSUNG ! Hakpuih , last last cakap jugak malay . Nampak tak kesusahan nyaa ? For me lah . Not for korang . Aku taulah Bi aku teruk , tapi ada mak kisah ? *tangan ke bahu mata ke atas * Btwayyy , sementara saya nak taktahu nak cakap apa ni , meh ah aku cerita sikit pasal tadi aku pergi Sunway Pyramid . Best gillos . I go there because I want to play bowling . My love too . Apa ayat aku ni ? So , tadi bolehlah kalah kan mak kita . Yeye , champion ! *HAKKKKKTUUIHHH* Ada hati ennn ? So , I'm boring and I don't know what to do . Tengok MLM tak hari tuu ? Lawakkan jozan ? Ada ke johan jadi azwan ali tuuuu ? Then ,  tadi tengok propaganza ann , Azwan Ali nak saman Johan . Haha , lawak tengok conversation dia .

So , hari sudah larut malam , dah pukul 12 ni , nanti laptop saya tetibe ada virus pulak . Cerita cinderella ditukar kepada cerita laptop pulak . Lawak kah aku punya lawak ? k , nampak tak gambar atas tu ?  I need that nowwww ! Takdelah sekarang , fikir ah jugak ADAWIYAH oi ! Buat lawak apakah andaa ? Sorry ye korang kalau ada bahasa keling didalam post ini . Otak tak betol di malam hari . Serious , aku boring ! Kbye , Assalamualaikum :)