" F l o w e r "

princess flower

Hi and Welcome


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

We can chatting here





Let go the PAST that painful .}
Sunday, December 2, 2012 | 8:23 AM | 2Comment

X95d4lut9asovwm54n2myd06kl4ytubt_large

Assalamualaikum , Bonjour !

Hi , fellas ;) Ermmm , today adawiyah boring . And sekarang dah malam . Yeh , 7 minutes to 12.00 a.m. Lambat aku tido sekarang . Mentangmentang lah cuti kannn ? Nanti bangun lambat jugakkk >.< Haha , tapi esok nak pergi sekolah agama . Ada kelas mengaji . Saya rajin sangat nak pergi . Taktau nak buat ape duduk kat rumah . Asyik bukak komputer je , macam takde kerja lain . Tapi kalau pergi , dapat pahala tau . Sebab tulah nak pergi . :)

Korang kalau tengok title pasal ape eh ? Yehhh ^^ , saya ada memories yang sangat painful and bende nie berlaku kat sekolah . Taktaulah kenapa tetiba saya cakap pasal bendaaa ni . Tapi , to hard to say lahh . Kawankawan saya yang lain maybe pernah kena tapi takdelah sePAINFUL saya maybe . Saya tak pernah nak mengharapkan dieorang ada memories yang macam saya ponn . And never . 

Herghhh , you know what ? Pasal saya pernah cakap saya ada hater kann ? Hater tulah yang buat saya ada bad memories ni . Well , kelas die panggil saya guna nama diaa . So do my class . And saya cakap pasal benda nie pon sebab semalam saya text ngan kawan . Then , diaaa punya kawan pon haters saya . So , kawan saya punya kawan tu , pergi cakap kat semua orang . Sampai kawan saya pon diaa cakap . Nama dirahsiakan , malas nak bagitau . 

Maybelah kot , ada 3 kelas tahu pasal hater tuh and panggil nama saya dengan tuuu . Include my class laahh . Kawan saya pon panggil jugak dengan nama tuu . Baik kau , kawan ! Pernah sekali , budak laki kelas saya , bila saya masuk je dieorang tepuk tengan then panggil nama mamat tuu . Mana tak bengangnyaa ? Saya ngan 2 orang kawan saya selalu kena . Bagus sangat ! 

Then , masa jamuan pulak . Dieorang nyanyi lagu tepuk amai2 . Ni geng budak laki lah ni . Kan akhir dia macam ni kann ? " Adik jangan nangis , Emak pergi kerja .. " macam tu kann . Dieorang buat , Adik tuh nama saya . Emak tuh nama mamat tuu . And dieorang buat 2 kali . But , second tu saya blur sikit . Yelahh , jadi makcik cleaner . Sebab orang lain padang saya tau , and saya macam saya ke saya ke ? Lastly , kawan saya cakap "sabarsabar" . Padahal , kau pon samaaaa je .

Sometimes kann , saya nangis pasal benda ni je . Too painful lahh . Kalau saya teringatlah . And how unlucky is me kena benda ni . Saya cerita benda ni kat kawan saya and masa tu jugak saya nangis . Even , dia sebernanye bukan kelas saya , bukan batch saya , diaa tau jugak . And , ni sume pasal kau . Pasal kau ,salah sorang geng budak laki . Kalau bukan kerana mamat , bukan pasal kawan saya punya kawan , bukan pasal kau , Benda ni takkan terjadi . Yehhh , dah takdir nak buat macam manaaa ?

Dieorang takpernah mintak maaf pon dekat saya :'). And saya tak pernah suruh korang mintakmaaf kat saya pon . Benda ni dekatdekat dengan masa blog saya kena hack . Saya pon taktau sape yang hack and I don;t know why dia buat macam tu . Buruk sangat kot blog saya . Blog diaaa cantik . Btwaayyy , korang , korang yang terlibat dengan kes ni , saya mintak maaf sangat . Yes , I know selama ni korang buat baik dengan saya , but saya tak pernah nak balas kann ? Sorry guys . 

Saya taktau nak cakap apaa lagi . To youuu , Atirah .. Sorry sebab selalu sangat pinjam duit awak . Nanti kita ganti . :) To you , Ardini .. Kita selalu buat awak marah kann ? Sorrysorry ! So , saya malas nak cerita banyakbanyak . Hujan dah membasahi pipi nih . Malammalam buta nangis , gila apaaa ? Itulah sifat Adawiyah :) Hihi , byebye ^^ Assalamualaikum :)