" F l o w e r "

princess flower

Hi and Welcome


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

We can chatting here





End Of Year :')}
Monday, December 31, 2012 | 5:01 AM | 2Comment

Tumblr_mfvkjxdhaa1qg0u7eo1_500_large

Assalamualaikum , Ola` !

K , korang sihat ? Sorry , sekarang adawiyah sibuk dengan sekolah kannn . nak balut buku semua . So , takde masa nak layan blog . Sorry , MintakMaaf , Mianei ! So , yes ! Adawiyah tukar skin adawiyah untuk tahun depann ! Haha , okay . malam ni malam last before esok start :) So korang , let this night be the moment that we love before it's to late ;)

Oh , maybe ada diantara korang sedih nak tinggal 2012 ? For me , halfhalf je lahh . Sedih sebab nak tinggalkan memory yang best dan happy because nak tinggalkan memory yang tak best . Ahak , adawiyah just nak say , nanti kalau korang nak keluar rumah ke ape ke , nampak adawiyah tegurlah eh . [tetibe je ] . haha , ssebernanyee adawiyah nakk keluar pergi makan jewww . *rempitz language* . Okay , ihaterempitzlanguage . But , still use it sometimes .

Okay , apa azam koraang for 2013 ? Saya tak de azam . Haha , hidup takde azam mana bolehh . Nanti takde maklamat . But , for me . I think azam tak perlu ada pon kott sebab azam kita takkan tercapai punya . For my opinion laahh . #janganikutbudakni . So , i think tahun ni kena ada azam jugakkk >.< So , i decide azam tahun ni adalah for getting 5A's and Mumtaz . I hope tercapai lah azam tu . I don't think tu azam . Papelahh >.<

Oh , hari rabu ni sekolah . Ouh , tak best nyaa . But , sokayy . Jumpa kawankawan kita yang dah lama tak jumpa . Kenapa lah dekat malaysia ni cuti 2 bulan . tu pon tak sampai . If UK or US , 3 bulan you know . #IwishIschoolthere . wtvlah -.- Bukan tak windu kawankawan but malas nak pergi sekolah . Sekolah penat . Tired because of many homework . 

Pejam celik pejam celik dah 2013 eann ? And you know what ? Esok birthday my dad ! Haha , do i need to belanja ? Saya takde duit :| Tak masuk elaun lagi kaaann . Mestilah takdaaa . So , I think sampai sini je ahh . Sorry kalau post kali ni tak banyak yang gilagila . Saya penat nak tulis [malaspunyabudak] . Kbye , Assalamualaikum fellas , Assalamualaikum 2013 !

Thankyouu 2012 to make my life better and better and thankyou for everything :) 2013 , please be awesome  than 2012 :)