" F l o w e r "

princess flower

Hi and Welcome


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

We can chatting here





Beautiful ?}
Monday, December 24, 2012 | 10:34 AM | 4Comment

297153_356232531138058_109864879_n_large


Assalamualaikum , Annyeong ! 

Hola Holi diberi nama cikebum cikebum ! *ahak , gituu ! * K , hi korang semuaaa !#wavehand . WhatsApp ? Amboih , whatsapp ehh -.- Tu nama app eann ? K , saya  takda and saya pasti korang ada . So , ada aku kisahhh ? Saya tak kisah ahh , one day I will have it . Muahahahahaha >.<  Okay , I'm boring right now . Cheer me up , please ! Jebal , Jebal . Korea ? k , bukan lah saya benci korea but pasal bola haritu , ref korea tuh main tak aci lah pulakk . Ni yang buat saya geram ni . Adoiyaiiii , apehal lak lah dia main berat sebelah ? Tapi benda yang lepas tak usah dikenang kannn . Okayy ? Okay ?

Btwayy , tengoklah kat sidebar saya , adaaa wishlist meh . MAMPUkah anda meng'wish'kan wish saya ? Hope so , saya nak sangat bendabenda tuuu , especially yang bawah sekali tu , and I hope so dapat 5A's and Mumtaz . Nak request saya buat tuto pasal benda tu ? Meh kasi tulis dekat cbox okay . NantiNanti lah saya buat request form . *malas* So , hari ni , gue mahu bilang pasal itu topic yang sudah gue bilang diatas nya . Ayuh , kamu tengok ajalah . Itu topicnya pasal "BEAUTIFUL" . Wahhh , orang indon yaa kamu ! Haha , tak jadi pon kan ? 

K , pasal topic tuu ,  I just want to say yang korang selalu kata kat orang yang orang tu cantik but korang tak cantik . Padahal , ada je orang cakap kau cantik . #Always Happen To Me . Memang selalu jadi kat diri kita sendiri bukan ? But , korang perlu tahu . Janganlah korang puji orang je melebih , but puji Allah S.W.T yang lebih . :') And , btww , lepas ni kalau jadi kat korang cemtu , cakap lah kat oranng tuh cemni "Thanks Awak , awak pon ape kurangnya . " Serious , kalau korang cakap cemtu , mesti orang tu happy giloshh ahh . Saya rasa lah .

Yaaaa , sometimes , kat gambar saya orang cakap saya cantik . Ohh , I have to say ape ? K , seriously , ada  pandangan orang yang kalau kita cakap , "thankyou" , nanti diaorang cakap korang ni sombong and taknak puji dia balik . But , ada jugak pandangan orang kalau kita cakap cemni " eh , bukan awak ke lagi comel ? " then , diaorang cakap korang ni taknak berterimakasih ngan diaorang bukan ? So , for the reason is , korang cakap lah ayat yang saya sudah tulis diaatas tu ya . Actually , saya takdelah secantik yang korang kata . Btw , thanks sapa yang cakap tuu . Serious , korang cantik jugak :) 

So , ....... [KRIK , KRIK ] k , taktahu nak cakap apa lagi . But , korang janganlah merendah diri sangat . Or else , korang rasa diri korang tu CANTIK sangat . *hakkkkkkpuihhhh* Perasan sangat diri tu cantik . But , actually , biasa je . Saya tak eh , okayy ? But , pernah lah cakap orang tak cantik . Jahatnya kau , Adawiyah oi ! Haha , klah , hari sudah larut malam ni . Dah pukul 2.30 a.m. tapi tak tido lagi . Kbye , Assalamualaikum

Setiap perempuan itu CANTIK walaupon bukan disisi manusia , tapi disisi ALLAH :')