" F l o w e r "

princess flower

Hi and Welcome


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

We can chatting here





Back To School ? NOOOOOOOOOOOOOO !}
Friday, December 28, 2012 | 1:19 AM | 0Comment

Tumblr_me2ruadx9t1qc4uvwo1_500_large


Assalamualaikum , Ola` !

Hey , dude ! Apa kona e jang ? K , apa khabar semuaaaa ? Sihat ? Alhamdulillah . Okay , I don't know what to say . Like seriously , my brain blank ? Oh , for sure . Can I speak english ? Oh , sure I can't isn't ? But , for this paragraph only .Please ! Trying to improve my english . Yeahh , as you know right . My english was 'B' and I hate that ! Lalala , okay I'm bored . Everyday I' bored because I going to no where ! AAAHHHHH ~ Sad life :'( But now , I'm editing my friends blog even though I don't want ! But , sure they my customers .

Okay , habis ah nak cakap BI je sekarang . Boring tau ! Dah lah susah . Sorry lahh kalau macam hampehhh >.< So , do I care what you say ? No ! Yeahh , kowang dah tahukann . Lusa punya Lusa dah sekolah ? Ohhh , malas nya nak pergi sekolah . Yeahhh , I miss my friend but I don't miss my school . Oh shut up ! But , kehidupan harus berjalan seperti biasa . Sekolah tetap sekolah . So , I think it's sokay . Without school , cemne kita nak pandai ? And saya rasa lah saya takde PMR .

Oh , so korang dah cukup dah barang sekolah ? For me , dah ! Cuma , belom cuci stokin , balut buku aktiviti [takde pembalut] and nak belom basuh anak tudung je . Bukan malas nak buat , but , saya bangun lambat lah . How ? Tengahari baru bangun . *anak dara apa lah ni * Then , petang hujannn . Macam mana nak kering ? So , nak ke taknak ke esok kena bangun awallah nampaknyaa :'( . Takboleh lah . Susah untuk lepaskan katil tersayang . :3 Hewhew !

And you know what ? Tahun depan saya kan pengawas and ofcourse lah paai colour biru . But , cikgu kitaorang dah tetapkan colour semua . Kitaorang kena beli ALPHAKIDS . yang lain , takboleh . It just a clothes . And , kiteowang kena beli tudung kat cikgu . And tudung sarung tau . Memang jadi indon lah aku ni . Tudung dua lapis takboleh . Takfaham eh aku dengan cikgu zaman sekarang . Membazir saja baju yang dulu boleh pakai . And kasut saya takbeli baru !

Berkenaan tahun depan , kawankawan saya semua suruh saya duduk sebelah diaorang . Bukannya saya taknak . But , first come first serve lahh . Ada mak kawan adawiyah tu suruh duduk sebelah anak dia lah pulak . But , anak dia nak duduk sebelah budak yang adawiyah taknak . Ohhhh , apalah nasib ku ni ? Btwayy , I just want to ask , kenapa korang suka duduk sebelah kita ? I don't have anything special actually . I pon takfaham lahhhh . Saya hanya ordinary girl :)

So , korang , BACK TO SCHOOL . Hope better in your class . And your school . Any story on your first day can share with me . Okay , BYEBYE ! Assalamualaikum :)