" F l o w e r "

princess flower

Hi and Welcome


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

We can chatting here





Swimming^^}
Sunday, November 25, 2012 | 3:42 AM | 0Comment

Assalamualaikum , Holla ! 
Tumblr_mdlfvpodpa1rl4s6do1_500_large

Ouhhh , hai korang .Dah lama kan adawiyah tak update blog ? Over 5 days . Ada jugak kawan adawiyah tanya , "tak update blog ke ? ". And today adawiyah update sebab korang mesti boringkan asyik baca post sama . Taktaulah korang baca ke tak . -.- So , tadi adawiyah pergi swimming ngan my mom :) Swimming dekat UKM . Eheehhee , padahal tak reti pon ^_^ Best gillos . Iloveswimming <3 Tapi tak selalu .

Dulu , adawiyah pernah masuk kelas swimming . tapi tak tahan lama sangat . Maklumlah , masa tuh 7 tahun je . kecik lagi ~ Masuk sikit , rasa sejuk , blahhhh ~ But now , kena tahan jelah . And adawiyah dah taknak masuk swimming class dahh . Boringlahh . Takde ke kelas yang best sikit ? Drawing ? Taksukkkeee -.-' So , kalau korang ada cadangan , korang comment jelah or bagitau kat cbox kayy ?

And gambar tuh ,bukan kaki adawiyah yeeee ~ Jangan salah sangka pulak . Ehe :) And because i'm boring right now and don't know what to do , I just want to say korang jangan pergi ukm mandi swimming pool sebab air die keruh . Takdelah keruh tapi tak jernih macam dalam gambar tuh k . Dahlah mahal . So , the reason I go there because I don't know the pool is like that !

Okay , got to go . See ya next time okay ? Loveyaaa , xoxoxo :) Byebye ^^Assalamualaikum :)

Labels: