" F l o w e r "

princess flower

Hi and Welcome


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

We can chatting here





School Holidayyy !}
Monday, November 12, 2012 | 7:00 AM | 2Comment

Assalamualaikum , Annyeong !

Tumblr_ltd6n2auio1qaxfhlo1_500_large

Eh , hari ni hari isnin and i'm not going to school ! Why aaa ? Oh , forgot ! Today dah start holiday right ? Yeye , *wow , fanatstic baby  , dance ! * . Kaylahh , ape hal lak adawiyah ni tetibe nyanyi lagu fantastic baby . Kayy , tadi saya bangun lambat gile sebab semalam tidur lambat :3 . Bangun pukul ntahlahh , tapi leppas zuhur maybe . 

So , saya bangun mandi and terus makan . Hari ni makan lauk daging . K , sedap . *malas nak cakap pasal makanan skang * . Then , petang tuh saya potong rambut . Pendekkkkkk sangat ~ Like seriously , PENDEK ! but I don't care lahh ~ So , sekarag saya taktahu nak cakap ape nih . Korang cuti pergi mane ? Mesti oversea kannn ? Ataupon , overthesea . Doesn't matter lah , duedue best for me . Bagi korang , ntahlahhhh ~

Mesti antara korang ada pergi London kann ? My friends pergi Istanbul nak jumpe Diana Danielle dengan Farid Kamil lahh tu kot '_' . Kalau korang tanye saya ? Heemmmmm , entahlahh . If I go holiday , I'll tell you guys okey , fellas ? Taktaulah nak pergi manee . Cube korang cadangkan sikit. So , now ..... Adawiyah dah taktahu nak cakap ape lagi . *otakblank* 

Ehhhh , sebelom korang Adawiyah nak habis type nie , nak cakap something . Important , important gillos ;) Ce korang scroll ke bawah bwah bawah lagi  .
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.

Adawiyah nak cakap , Byebye^^ , Assalamualaikum :) . 

Important kannn ?