" F l o w e r "

princess flower

Hi and Welcome


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

We can chatting here





Recipe in the house !!}
Wednesday, November 28, 2012 | 5:12 AM | 0Comment

1 2 3

Assalamualaikum , Bonjour ! 

Okeyy , hari ni adawiyah bosan and taktahu nak buat apeee ~ So , some coretan sikit hari ni . Or wordless Wednesday ? Tapi takdelah wordless sangat . nanti banyak juga enn ?  Nampak tak gambar atas tuh , Maggi ? Jyeah ^^v . IloveMAGGI ♥ My fav foodddddddddd ~

Well , korang nampak tak dekat navi adawiyah ada recipe ?

 Ermmm , bawakbawaklah tengok tauu . Adawiyah dengan kawan adawiyah , Atirah .. Boringg ! So , kiteorang dah lama dah buat blog tu tapi tak updateupdate lagi so , tengah cuti ni nak updatelah . Ingat kiteorang punya resipi ni goreng telur je ke . Hard than that . Tapi korang bolehlah buat .  Because kiteorang boleh , takkan lah korang takboleh :) kalau taktau , boleh tanya okayyy ?

So , bawah ni adalah blog kiteorangg . Super awesomeee !! Do follow okeyyh ? Here the link : adawiyahnatirah.blogspot.com . Just click it ;) . Do follow us okeyy ? Sebab blog tukan baru . So , tak best sangatlahh . But , sure one day . Die akan bestbestbest gill ;)

Click untuk tumbesaran :)


Harini Malaysia lawan Laos kannn ? And malaysia dah dapat satu mata kann . Now is *9.09malam * ! So , Go Malaysia ♥ ! Byebye ^^ Assalamualaikum :)





Click untuk tumbesaran :)


Harini Malaysia lawan Laos kannn ? And malaysia dah dapat satu mata kann . Now is *9.09malam * ! So , Go Malaysia ♥ ! Byebye ^^ Assalamualaikum :)





newer post older post