" F l o w e r "

princess flower

Hi and Welcome


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

We can chatting here





Majlis Ihtifal and Khatam Al-Quran}
Sunday, November 4, 2012 | 4:39 AM | 0Comment


Tumblr_mcbgt5mb4x1ru1wdro1_400_large


Assalamualaikum and Annyeong !

Hihi , adawiyah penat sangat hari ni .. Baru balik dari khatam and totally tired sebab dari tadi asyik duduk bersimpuh je . kebas kaki . tapikannn , balik tu mummy adawiyah belikan adawiyah mcflurry . hehe , sedapp .~

Adawiyah nak tanye korang nie , korang pernah masuk khatam tak ? Serious , adawiyah cakap memang nervous gile . Nasib tak salah bace , if not . ohmygod buat malu adawiyah asri jeee ~ Pentas yang sempit , lagi sempit dari latihan tadi . Adawiyah taktahu kenapa . And , alhamdullilah , adawiyah bace dengan elok . And also , you want to know something ? I got number 1 . Hihi , *banggajapboleh* Adawiyah kena ambik hadiah kecemerlangan nanti . bukannye dapat no 1,2,3 tapi matapelajaran terbaik jee . pfftt -,-'

Jadilah jugakkan ? Matapelajaran terbaik ape tau , agama ! Jadi ustazah la saya nanti . Nak tau ke nombor saya ? Teruk gillos . peratus ponnnnn . hampeh -,-'  Saya dapat no 6 . Alhamdullilah , dapat pon top ten . And peratus saya only 84.4 % . Sikit je . tak banyak cam korang kannnnnn ? Adawiyah tahu korang lagi pandaipandai and terover pandai .

Eh , lupe ! esok SPM lahh . to all candidate SPM ,  good luck . do the best ! my fammily takde yang SPM lahhhh , ohmygod , tahun depan adawiyah UPSR . nervous tak tentu arah . it's okeyy .


Byebye^^ Assalamualaikum