" F l o w e r "

princess flower

Hi and Welcome


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

We can chatting here





Megan and Liz ^^}
Monday, November 26, 2012 | 7:01 AM | 0Comment

Tumblr_mbpbg5et8m1r9mjfso1_500_large

Assalamualaikum , Bonjour !

Hi , fellas :) Cemne hari ni bagi korang ? Awesome , Biasa -.- or Sad :"(  ?? Takpayah jawab pon tak pe . Heyyy , korang nampak tak gambar atas tuuu , comel kann ? Wasn't it ? Haha , dieorang artis ! One of my favourite artis lah jugakkk >.<  Nama dieorang Megan and Liz . yang rambut hitam tuh megan , yang blond tu , Liz . IloveLIZ <3 How about youu ? 

Dieorang ni sebernanye macam najwa lahhh -,- Hate budak tuu . Die cover song . Tapi dah ada banyak lagudah . Dieorang nyanyi sedappp okayy ? Nak cari kat youtube , tulis jelah megan and liz . Banyak lagu dieorang cover . Each cover tuh dieorang buat macam video clip .Selalunya orang buat duduk depan camera nyanyikann ? Boring ---' 

Dieorang pon ada buat hair tutorial . Best tauu , bukan lagu je . Tapi hair tutorial or makeup and banyak lagi ! Korang cari kat youtube , megan and liz beauty . Salah satu hair tutorial dieorg yang paling saya suka is ... Cinnamon Swirl Bun . nama makanan ? Takdelaaahh -.- So , nanti adawiyah kasi video tuh and lagu favourite adawiyah . So cooollll ~

So , here the video :) 


Tu hair tutorial  ,, bawah ni lagu favourite <3


Gorgeous ? Memanglahh -.- Haha , loyar buruk lak kat sini :) So , sampai sini jelahhh . Byebye ^^ Assalamualaikum :) 

Labels: