" F l o w e r "

princess flower

Hi and Welcome


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

We can chatting here





6 Pluto ?}
Monday, November 5, 2012 | 5:48 PM | 0Comment

Assalamualaikum and Hello :)

Good Morning , earthling's . Hehe , again Adawiyah tak pergi sekolah hari ni . Ayah Adawiyah tak kejutkan Adawiyah sebab ingatkan Adawiyah taknak pergi sekolah :3 . Yehhhh , hari ni ada raotai and AdawiyahAsri tak pergi . Lagiponnn , malas lahhh ~ Esok Adawiyah pergilah .... *actuallymalastuh*

Yeeehhhh , and semalam katsekolah diorg agihagihkan kelas . Hoyeah , tahundepan saya dah year 6 . Senior     lahhhhh ~ Banggaaaaa ! And I worry about class . Tengoklah dekat atas tuh saya kelas ape . 6 Pluto ? Saya punye sekolah ikut sistem planet okeyyyy . Nak tautak , pluto tuh kelas yang ke berape ? Maybe 10 ? Saaadddd :'(

Start From :
Matahari , Utarid , Zuhrah , Bumi , Marikh , Musytari , Zuhal , Uranus , Neptune . And Lastly , Pluto
Okeyyy , kelas last ? Wow , AdawiyahAsri ni pandainyeee ~ Tak sangka kannn ? But , my mummy said , pluto tuh dah bukan planet dah sbb kecik sangat . . So , saya dalam kelas yang special becoz pluto bukan planet dahh . Jyeahhh ^^v

Btwayyy , dah nak abis sekolah ni . Hehe , beronline je lah saya nanti :) Tapikan , adawiyah nak tanye something , cemne korang buat header cam kpopkpop tu eh ? For me , it's hard to do . Yelahh , nak transparent kan gmbr lagi . Lepas tuh kena pulak cari gmbr yang background die putih . If not , memang tak jadi kannn ?

So , Howlah kannnn ? Nak kena cari gambar lagi . Ishishish ;) Dahlah , saya kena stop . Byebye ^^ , Assalamualaikum

P/S : Actually , tahun depan pluto and matahari tukar nama , so it means saya kelas first lahhh *bangga