" F l o w e r "

princess flower

Hi and Welcome


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

We can chatting here





Papai Bloggerrrssss :"( , Hello Exam :""(}
Monday, October 15, 2012 | 5:54 AM | 0Comment

                    Tumblr_mbduc0jbi41riovt0o1_1280_large


Assalamualaikum and Hello :)

Aisyuuu , sedih kot hari nie , You know why ? tak tau ? takyah taulah -,-' Takdelah , esok periksa kot , TERAS ! Disappointed lahh , last day open guys , not last day lah sgt but , seminggu lah jugakkan , So , good luck sape yang nasib malang macam saya nie :"( Apeape pon , goodluck . Doakan  saya berjaya jugakkk kayyy ?

Kay , sorry hari nie malas nak cakap type banyakbanyak , nak belajar , I will make sure this exam 5A's . InsyaAllah :) But , tak surelah jugakkan ? Boleh jugak 4A's 1B kann ? Taknaktaknak -,-'
AdawiyahAsri 5A's ! :)))

Don't forget me guys , please doakan untuk saya :) InsyaAllah , saya doakan untuk korang sekali ;)

Byebye :"( , Assalamualaikum :)