" F l o w e r "

princess flower

Hi and Welcome


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

We can chatting here





One Direction ♥ }
Sunday, October 14, 2012 | 2:10 AM | 0Comment


Assalamualaikum and Hello :)

Hye fellas ;) How are you ? Good ? Kalau tak sihat jangan lupe pegi klinik . Macam saya lahh , batukbatuk taknak pergi klinik . Btwayy , saya takboleh bukak lama lah sebab minggu depan saya periksa teras . Haha , doakan saya okey . Iloveyouguys :")

Kay , saya lari tajukkan ? One Direction ♥ Sape yang tak kenal kann ? Surelah semua orang kenal accept the eldest kottt ;) So , korang sape ? Zayn , Harry , Niall , Liam , Louis ? Saya suke sape ? Ofcourse lah ,


siapakah itu ? Surelah Zayn Malik :) Suke gilergh kat die okey. Hensem takkk ? For me , okeylah jugak . One questio yg saya nak sgt tanye , die nie islam ke ? Die kata kat twitter die tengah puasa , but kenapa die ada  tatooo ? Tulah yang peliknye ~ but wtvlah kann ? Sukehati dielah , hope die islam . 

Comment kay korang suke sape ? Hemmm , kaylah nak kena off nie , petang nanti saya bukak lagi :) Byebye , Assalamualaikum