" F l o w e r "

princess flower

Hi and Welcome


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

We can chatting here





Not once , but many :(}
Thursday, October 11, 2012 | 10:43 PM | 0Comment

Assalamualaikum and Hello :)

Okey , today memang hari paling saya taksuke . Well , as usually , saya badmood . Marahmarah kawan saya , geram gilergh ngan kawan saya . JYeah ^^v saya nangis tadi . Cool ? Thankyouuu <3

Kayy , korang rasa cemne kena aniaya dengan kawan sendiri . rasa macam nak tumbuk jer ~ nasiblah pompuan kalau laki cemne ? dah lama saya tumbuk sampai darahh . Serve you right ! Kay , die cantik saya tau , but saya taknak pasal die kat sini sebab saya baik kann , takbukak aib orang . eceehhh , saya baik *tolonglahhh

Btwayy , tolong saya boleh ? Tolong doakan saya berjaya pleaseeeee ~ Saya tengah periksa nie , yeahh , takstudy tapi bukak fbee , cool tak ? Okeylahhh , malas nak cerita pasal peksa .

Stresssss ~~~~~

Kay , tengok blog saya niee , buruk ? Kay , thankyouu <3 . Header tuh cantik tak ? Sememangnye saya gedik . *mengaku jugakkk . And saya dah tukar lagu ~ cube teka lagu apeee ? Hhaha , takpayahlah tiru okey budak atas yang saya cakap . Dah lah ambik lagu org ~ Sukehati kaulahh .

Aku taulah kau cantik budak atas kannn , blog pon walaweiiiii ~ ehmm , cantik gilergh And fyi , thankyouu sebab dah susahkan aku selama nie , kay budak byeee ^^ malas nak cakap pasal kau .

Okeylahh , erghhh , taknaklah dendam2 nie kay . Saya mintakmaaf kat korang sume yang saya dah sakitkan hati korang except orang atas tuhh , Sorry , sorry .*lagu suju plak keluarr ~

Kay , Adawiyah Asri dah merapuu , nanti die lagi merapu , Kay lahh die kata "byeeeee , Assalamaualaikumm "

*adawiyahhgedikcakap""BYEEASSALAMUALAIKUM""