" F l o w e r "

princess flower

Hi and Welcome


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

We can chatting here





How come gedik don't mad ?}
Friday, October 12, 2012 | 7:56 AM | 1Comment

Assalamualaikum and Hello :)

Hemmm , dengan lafaz bismillahirahmanirahim , gedik nak start ber"blogging" nieeee ~ First sekali , gedik nak mintak maaf kat korang sebab gedik panggil diri gedik "gedik" . Saya dah biasa panggil diri saya "gedik" . Kalau korang tak biasa , ehmmmm , biasakanlah sendiri ehhh ? kay , sebab gedik dah panggil diri gedik , "gedik" so , nanti postpost yang seterusnye pon cakap  gedik kayy ? nomore kauaku , saya . kat sekolah , orang panggil gedik "ady " atauponn "kiteawak" . Tapi , gedik nak biasa panggil gedik pakk ~~~

Pehal gedik lari tajuk nie ? Gedik nak cakap cemne gedik takmarah kalau macam nie , macam mana tuhh ? haha , gedik suke buat lawak yang tak lawak pon -,-' . Back to the topic , haihhh --' niee haaa ~ Gedik marahlah kat abang gedik nieee . Mssti korang ingat gedik gadohkan ? Jyeahh ^^v Kawan gedi tulah kata gedik nie tak bersyukur sejak biler plakkk ? Sukehati dielah , gedik takbukak aib orang kat sini .

Kay , abang gedik balik . Tadi , gedik baru bukak computer tau , tetibe abang gedik nak main . Masa tuh azan tau , gedik pon cakaplah kat abang gedik "eyyy , cepatlah nak main ke tak nie " . lepas tuh kan , abang gedik tak jawab ponnn ~ Lepas tuh , gedik terus jelah mainkan . Then dah abis azan die cakap , "eh cepatlah , nak mainn , nanti yah tengok masa abang nak tengok bola lahh ~ " . Gedik pon rasa cam nak sepak jeee ~ Masa tu kul lapan tau , die nak tengok bola kul 9 . but , sampai 11 die tak kasikasi lagi ~

*Astagfirullahalazim abang gedik nieeee -,-' Menyampah plak gedik ~

Btwayyy , ehmmm korang~lepas gedik post , post niee ~ mesti ramai org cakap "ehmm , engaku pon gedik " . Actually , gedik dah tau dah yang gedik memang gedik . Korang nak tahutak , kawan gedik tanyelah kat budak laki kenapa dieorg taksuke gedik kann  die org cakap sebab gedik nie "gediklah " apalagi ~ tapi , bagus jugakkan takdelah ramai org suke gedik  Gembira hati gedik tauuu !


Sebelom gedik habis nak cakap nieee , gedik nak cakap .

Pompuan mana yang tak gedik ? Kalau pompuan tu tak gedik maksudnye bukan pompuan lah tuh . And sorrylah atirah sebab dah menyusahkan awak eh ? Ehmm , guys korang jugakk *sorrybebanyak*

Kayyylahhh , gedik cakap "Byeee , Assalamualaikum "

Labels: