" F l o w e r "

princess flower

Hi and Welcome


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

We can chatting here





Fav Foood All The Time :)}
Sunday, October 21, 2012 | 8:46 PM | 3Comment

                         Tumblr_mc8qysncg81r3dhe2o1_500_large

Assalamualaikum and Hello Earthling's' :)

Today kannn , malam nie kannn , saya nak cakap pasal favfood saya , lepas nie boleh la korang belanja makan kannn ? So , my favv food list ada kat bawah . Saya nie sebernanye makan banyak , tapi taknaiknaik .:'( taktaulah kenapa ... korang rasa kenapa ekk ? Korang nak tahu tak , pagi tadi saya makan mee goreng 3 kali tambah . Hemmm , tengahari makan kat BISTRO , dekat Jusco Cheras Selatan . Pastu saya pon jumpelah akakakak superb nie , Kak Mah  dengan Akak Farah . Ngehngeh ^^

Eh , banyak pulak saya nie cakap kann , mesti korang tanyekan mane list favfood saya . Hehe ;) , nak kasilah nieee ,


  1. Sambal Belacan
  2. Coklat Shoko-bons
  3. IceCream
  4. Tomyam
  5. Air Sirap
  6. Air Milo 
  7. Nasi Lemak
  8. Ikan goreng 
  9. Ayam Masak Merah
  10. Maggi
Hemm , that's all maybeee ;) Kalau ada nanti , saya update lah lagi -,-' Saya pon taktahu kenapa saay suke sangat sambal belacan . Kite kan suke bende pedas . Hehe , korang cemne ? Same ke macam saya ? Jemput comment :) And , nanti kalau nak ajak saya keluar , belanja lah . Tapi , kat luar cam shopping complex mane ada cemni kann ? So , belanja Johnny's Restaurant . Saya pon suke makan steamboat , tapi mahalkannn ? Takkesahlah :P 

Okeylahh , penatlah nak type banyakbanyak , nak baca buku harinie periksa :"( Kayylahh , byebye . Assalamualaikum :)