" F l o w e r "

princess flower

Hi and Welcome


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

We can chatting here





Blog Tukar Wajahhh :)}
Friday, October 19, 2012 | 6:51 PM | 0Comment

                

Assalamualaikum and Hello :)

Selamat Pagi ! Kalau korang baca petangpetang Selamat Petang and kalau korang baca malam , Selamat Malam :)

Nampak pelik tak blog nie ? Hehe , blog dah colour kuning . Pelik bukannn ? Saje je tukar . Asyik colour pink je , boringgggggg ~So , colour kuning lah , act nak colour mera  tapi dah header banyak colour kuning , buat jelah colour kuning .nanti nak cari lagilah header colour merah , but takde yang cool ~ Banyak yang childish je . Btwayy , bukan kuning je eh blog saya , hitam sekali mehhh ^^ but more to kuning ... Cam sedih je kan ? tapi saya okie dokie je dengan blog saya sebab saya edit sume . Ngehngeh :)


                                                          

Hehe , korang dah tahukan sape kat atas tuh ? Zayn Malik yawwww ! My boyfriend . I'm a directioners , who care ? Kawan saya pon suke Zayn Malik jugakkk ! But , die suke Zayn Malik Malaysia ,? Wtvlah die tukan , bukannye Zayn Malik OneDirection . Lepas tuhkan die kata muka Zayn Malik cam budak kelas saya  . Budak tuh Indialah , Seriously , taksama langsunggg ~ Nama die Praghash Kumar . Menyampah ~ Tapi die pandai lah jugak , but die lari tak serupa bikin -,-' . And onemorething , saya nak cakap eyuuuu , sebab ada kakak drjh enam kan die ada buku 1D then org panggil die anak zaynmalik , :"(


                                                       Cindy Aisyah Firdiah: hahah :3


Yeye ,  exam dah habis .! Happy tahap gaban ~ I'm freeeee ~ Tapikan , sekolah agama tak habis lagi , sedih je ~ But sekolah agama pon penting because nie tentukan kelas tahun depan . And ofcourse korang tahukan saya masuk khatam ? Khatam alquran saya masuk and insyaAllah , saya baca lancar ~  Jangan tersangkit plak nanti . And nak cakap , korang boleh tolong tak , doakan saya 5A's periksa akhir tahun nie okey ? It's penting sebab kalau saya turun kelas , muka sad je :3 And tahun depan dah UPSR , so insyaAllah saya punye hopes dapat lah 5A's tuh :)


Kaylahh , sampai sini je , saya dah penat nak typetype nie ,  esok saya post lagi . Kalau saya cakap banyakkan dah jadi macam nie , kan korang penat nak dengar ~ So , byebye *wavehand* , Assalamualaikum ;)