" F l o w e r "

princess flower

Hi and Welcome


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

We can chatting here





No Update until 1 month :'(}
Saturday, September 22, 2012 | 11:42 PM | 0Comment

Assalamualaikum and Hello :)

Moooodd Sedih je hari nieee . Kaylahh korang . saya takboleh update blog satu bulan lahh . Ada masa saya update lah . tapi , taktahulah boleh ke tak . Well , sekarangkan musim periksa . studylah ape lagi . Banyak lah periksa saya . upkk and akhir tahun . besarbesar periksa die . sedihhhhh :(

Tapi , saya tahu saya boleh buat insyaAllah :) Doakan saya okeyy . Sape yang candidate macam sayaa ? *angkat tangan * . So , sape yang candidate tuh Good luck okey ;) Also goodluck to myselff
Okeylahh , lagi satu , sebelom saya off niee . One more thing you must know , tadi ada carnival kat sekolah .

So , how it doing ? Boring sangatttttt ~~~ But , game yang saya nak main sangat adalah balloon water . Best kot , tapi ruang sikit gilerr . besar lah sikit -_-' lagi best main kat tempat lain . So , tu jelah . then , saya and lainlain beli spray yang snow tu . mainlahh , kot . best gilerrr ! Banyak yang kenaaa . haha ,

And my friends gimme five enget for some info . Hahaaa , kaya eden . *janganbanggajanganbangga*
So , thankyu friend ! Goodluck for your periksa :) Iloveyou , friend ! You the best !

Hwaiting candidates PSRA and UPKK ! 
Saya doakan yang terbaik untuk semuaaaaaaa candidate .

Kayy , byeee . 1 month until now . Assalamualaikum :)

Labels: