" F l o w e r "

princess flower

Hi and Welcome


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

We can chatting here





I Have Hater ! :\}
Monday, September 3, 2012 | 6:41 AM | 0Comment

Assalamualaikum and Hello :)

Korang nak tahu tak ? Ada budak nie cari pasal dengan saya . Dahla tak faham bahasa .

Urghhh , saya tahulah saya hot *perasan* .

Kalau hater nie nak suka saya pon , takyah la sampai saya kena sekali dimalukan .

Andaikatalah , nama die hater . Hater nie buatkan semua kawankawan die tuu pggil saya nama die .

Ape masalah die ? Saya tak bersalah kot . Perlu ke sampai saya kena ejek ?

Then , die kasi saya duit raya . Banyak plak tuu . 30 enget korang

Nak ambik , nanti org kata apa plak . Nak kasi org , rasa bersalah plak .

So , the decision  is , saya kasi kawan saya 20 enget . i just take 10 enget onlyy .

Lepas tuh nak "saya awak " plak ngan saya . Die ingat die sape ?

Surelah , die takboleh cakap cemtu . And he know my number phone .

AAAAAAHHHHHHHHHHHHHH !!!!~~

Sakitnye hati  Kalau die bace niekann , saya hanya nak die stop KACAU saya .

Tu je . nothing else . Taksukelah or mcm tuuhh .

Memang kawankawan saya cakap saya untung sebab ada org suke saya , but kalau org cemtu . CUKUPLAH .

Kalau die cakap sorry ponn , i don't know la what to say . Budak macam tu , perlu ke dimaafkan ?

You know what , die kata kat saya macam nieee ,

Dah dapat duit raya ?
Aku cinta kau sgt sgt sgt sgt sgt .

Seriously , budak nie memang taktahu malu ..

Saya pon kena tanggung malu tau .

It feeelll sooo bad actually .

Ehmmm , dahla . malas nak cakap dah pasal die .

Lgsatu , kalau kawan die bace bende nie . Segeralah bgtau kat die eh ?

Huh , selesai sudah satu masalah .

Okey . Byee . Assalamuaalaikum



Labels: