" F l o w e r "

princess flower

Hi and Welcome


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

We can chatting here





I got it ! Woohooo !}
Tuesday, September 11, 2012 | 6:56 AM | 0Comment

Assalamualaikum and Hello :)

Do you all remember the day that saya talk about khatam alquran ? Honestlyy , walaupon suara serak , still dapat .I'm happy without terkata . haha .

Since you all know saya dah khatam , i feel awesome :) bukan nak bangga but , the truth .Sebernanye , semalam ustazah saya datang kat kelas and bagi surat khatam tu .. Happy laaaa ~

Cume , nanti saya takutlahh . cemne nak baca ramairamai yehh ? I not good lah bace . Tajwid banayk jugak salahnyee . Tried to fixed but , slowlyy .Otak saya dah blank . Taktau nak cakap ape lagi .

And for your information , budak tu kacau saya balik :( Baru nak bahagia hidup ni . Die dah kacau balik pulakk . ARghhhhhh , sedihhhhh :< Haritu , stop kejap . now , sambung balik . ape masalh luuu -_-'

Okeyy , otak dah blank and my finger malas nak typee .

Byeee , Assalamualaikum