" F l o w e r "

princess flower

Hi and Welcome


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

We can chatting here





SEGMEN : Tambah Follower Blog Sampai 1000+}
Monday, August 6, 2012 | 4:08 AM | 0Comment

Assalamualaikum and Heyyo .

Okeyy , hari ni saya join satu lagi segmen .



syaratsyarat nak masuk ?



# Ada blog & Blogger Malaysia SHJ
# Klik sini banyabanyak [ HERE ] , kalau rajin , join sekaki :D
# Follow [ HERE ] & Tekan [ HERE ] *tunggu habis loading baru pangkah JUJUR
# Follow blog ni kalau sudi . Akan follow korang automatic [ cepat / lambat shj ]
# Follow [ HERE ] kalau sudii . hekhek 
# Buat entri ' SEGMEN : Tambah Follower Blog Sampai 1000+ '
# Copy header Izzah dan linkkan ke Segmen ni :)
# Ehemm , mesti ada follower bawah 1000 laa ye ? Hihii , yang lebih tuu dah tak boleh join , tapi kalau nak follow para peserta, dialu-alukan :)
# Tulis berapa follower korang sekarang dalam entri , macam Izzah
FOLLOWERS : 580
# Tag sekurangkurangnya 3 , ajak ramai ramai laa , lagi besh ! dan pastikan mereka tau
#] TAMAT SAMPAI KUMPULAN 20 , ada lagi 8 orang je boleh join *updated
# Hantarkan link entri kat kotak komen , tempat lain tak terima ! Sertakan sekali , id follower . Thankyou :)

UPDATED :) 
# Ada hadiah untuk top referral , hihiii , ada sponsor dan kamu kena follow dan tekan link , dah list kat syarat 
KALAU 
1 pemenang
#Pemenang perempuan dapat shawl
#Pemenang lelaki dapat 3D guitar kapok
# Ada hadiah jugak untuk peserta bertuah !! 
( dapat banyak komen daripada para peserta , iaitu diterjah oleh peserta lain , jadi korang kenalah rajin terjah entri dorang , lepastu kompom dorang terjah entri korang balik )
KALAU
1 pemenang
#Pemenang perempuan dapat pashmina
#Pemenang lelaki dapat ISLAMIC KEYCHAIN
Haaa :)


UPDATED AGAIN :)
 [ DIMASUKKAN SETELAH SEGMEN TAMAT ]
# Peserta akan dimasukkan kedalam bloglist khas di sidebar blog Izzah dan setiap korang pos new entri , Izzah akan terjah dan komen laa . Senang citer , Izzah Berblogwalking kat blog korang tuu 
Dan bloglist ni berpanjangan sampai hujung tahun , tahun depan , akan datang tahun depan sekali lagi , atau sampai hayat blog nii . Insyaallah , Izzah jenguk selalu blog korang tu :)
Nanti Izzah list para peserta bila ada orang join ..
Harap ramai yang join :)
Yang join pasti Izzah follow balek . 


fellow followers saya ade 17 jee .

saya join ! anda macam mana ?

Kay , Assalamualaikum :)