" F l o w e r "

princess flower

Hi and Welcome


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

We can chatting here





Aiskrim}
Monday, September 19, 2011 | 4:35 AM | 0Comment

aiskrim memang sedap kan ? korang suka perisa ape ? kalau saya , saya suka perisa Vanilla sebab die sedap !! tapi korang mesti ada yang suka perisa Chocolate atau Strawberry ... saya suka juga makan aiskrim Baskin Robbins .. saya suka perisa Cookies n Cream dan Vanilla Chocolate Chip . tu jer la .. yang lain saya tak suka ... kalau Tutti Frutti pulak , perisa Vanilla dan Cookies n Cream ... tapi , kadang-kadang perisa cookies n cream tuh tak ada .. jadi saya ambil vanilla jer lah ..Topping die pula , saya suka letak Chocolate Chip .. tu jer pasal cerita aiskrim saya ...