" F l o w e r "

princess flower

Hi and Welcome


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

We can chatting here





December is coming.}
Friday, November 29, 2013 | 9:39 PM | 1Comment


Assalamualaikum, Hi.

yaAllah, dah lamanya tak berblogging. okay, adawiyah dah give up nak "speaking" if nak tulis post. susah okay susah. heheheeh. so korang semua apa khabar? sihat? Alhamdulillah :)

Adawiyah rasa en, adawiyah tak cakap lagi result upsr and psra adawiyah berapa en? korang nak tahu ke taaaak? hahahahhaha. okay, adawiyah daapt 5A's and jayid jiddan. yey, Alhamdulilah (: bangga kerrrr tak? hahahah and to all yang dpt 5A, congratz ya! 

Serious bosan masa cuti sekolah ni, korang buat apa je? adawiyah memang duduk kat rumah je lah, tak pergi mana mana. hmmmmmmmmmmm. ahahahaha apa nak cakap eh? okay sebenarnya adawiyah malas nak berblogging sangat. because im active to twitter now! so jarangjarang lah eh adawiyah blogging ni

Bila tengok kawan kawan adawiyah pon, semua mcm tak selalu sangat blogging. padahal bukannya buat apa pon en kat rumah tu puihhh. so to all my blogging friends, BLOGGING LAH BALIK. aku dah tak sabar ni nak tengok hahahahhha. 

And yes, sampai sini je kot. serious taktahu nak cakap apa, em well cuti pon dah start 3 minggu yang lepas en. and esok december omg! cepatnya nak habis 2013 ni hahahhhha. okay bye bloggerbloggersss sekalian <3 muahh :* Assalamualaikum.